CENTRAAL GELEGEN IN HET GROEN

Omringd door groen, grenzend aan Nationaal Park Zuid-Kennemerland en op slechts 15 minuten van Haarlem, ontstaat in het charmante Driehuis een uniek woongebied: Missiehuis Park. Hier worden al uw woonwensen werkelijkheid.

Zalig wonen bij bos, duinen en strand

Nationaal Park Zuid-Kennemerland is een aantrekkelijk en gevarieerd natuurgebied van ongeveer 3.800 hectare met duinen, bossen en landgoederen, gelegen aan de Noord-Hollandse kust tussen Zandvoort en Velsen. Het maakt deel uit van het Europese natuurnetwerk Natura 2000, dat gebieden met hoge natuurwaarden en grote biodiversiteit verder wil ontwikkelen en beschermen. Een oase van rust tussen de bruisende Randstad en het brede Noordzeestrand om heerlijk te wandelen of fietsen (zie: np-zuidkennemerland.nl).

Zo in de duinen en aan zee

Locatie

Zalig wonen in een dorp met voorzieningen, dicht bij de stad

Missiehuis Park ligt op loopafstand of twee minuten fietsen van het NS-station Driehuis. Per trein is het 13 minuten naar Haarlem en 33 naar het centrum van Amsterdam. Haarlem is een heerlijke winkelstad met een historisch centrum, veel cultuur en uitgaansgelegenheden (zie: visithaarlem.com). En op slechts acht  minuten ligt IJmuiden met het stoere havengebied. De plek om een ‘kantje te pikken’ (een visje te eten en ondertussen naar de voorbijgaande schepen kijken) of iets lekkers te halen bij de unieke speciaalzaken. (zie: ijmuiden.nl). Of kom helemaal tot rust op een van de prachtige, bosrijke buitenplaatsen in Velsen. In Driehuis en omgeving bevinden zich verschillende scholen en volop mogelijkheden om te sporten. Het is een heerlijke omgeving voor een leven in balans, voor kinderen om op te groeien en voor senioren om te genieten van de rust en ruimte.

Ontdek de omgeving

Groen genieten

In Missiehuis Park te Driehuis is het heerlijk wonen, ontspannen, sporten en recreëren.