HOERA! De Bouw van Fase 2 gaat beginnen

Met groot enthousiasme en trots kondigen wij de start aan van de bouw van Fase 2! Na het succes van Fase 1 zijn we klaar om verder te bouwen aan deze unieke woonomgeving in het charmante Driehuis.

Ontdek uw droomhuis in Fase 2

In deze nieuwe fase ontwikkelen we 26 luxe herenhuizen, variërend van 130 tot 164 m². Deze woningen bieden hoogwaardige kwaliteit en beschikken over een uitzonderlijk energielabel A++++, perfect voor een duurzaam en comfortabel leven. Bovendien zijn er extra hypotheekmogelijkheden beschikbaar.

Onze herenhuizen, ontworpen door de gerenommeerde architecten Asselbergs en Van Ommeren, hebben eigen parkeerplaatsen en prachtige tuinen. Hier vindt u rust en luxe aan de rand van het schitterende Nationaal Park Zuid-Kennemerland.

 

Dimitry Melchiors, CEO van Equilis Nederland, deelt zijn enthousiasme: "Na een intensieve voorbereiding met een gedreven team zijn we super trots om te kunnen melden dat we beginnen met de bouw van nog eens 26 prachtige herenhuizen met een indrukwekkend energielabel A++++.  Dit moment voelt als de opmaat van een feestelijk slotakkoord: de voltooiing van de prachtige ontwikkeling van het Missiehuis Park. We kunnen niet wachten om te zien hoe deze ambitie werkelijkheid wordt en om nieuwe bewoners te verwelkomen in een schitterende nieuwe groene woonomgeving: een Happy Story".

 

Belangrijke data om te noteren

 

> Open Bouwplaatsbezoek
Op zaterdag 13 juli van 10:00 - 12:00 uur krijgt u de laatste kans voor de zomervakantie om de voortgang van dichtbij te zien en de woningen van Fase 1 te bezichtigen.

 

> Oplevering Fase 1
Na de zomer van 2024 verwachten we de oplevering van de prachtige woningen uit Fase 1. Dit biedt een voorproefje van de luxe en kwaliteit die u kunt verwachten in Fase 2.

 

> Start bouw Fase 2
In september van dit jaar vieren we de officiële start van de bouw van Fase 2. De bouwtijd voor deze fase bedraagt ongeveer 14 maanden.

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in Missiehuis Park!

 

Terug naar nieuwsoverzicht