Eerste toewijzing heeft plaatsgevonden

De verkoop van de woningen en appartementen in Missiehuis Park is gestart. Het was een zeer geslaagde dag; we hadden er goed weer bij en er kwamen circa 400 bezoekers. 

De verkoop van de woningen en appartementen in Missiehuis Park is gestart op 26 augustus. Op 3 september was er een open dag. Het was een zeer geslaagde dag; we hadden er goed weer bij en er kwamen circa 400 bezoekers. De eerste inschrijvingstermijn van de verkoop sloot op 6 september.

Op basis hiervan heeft de toewijzing plaatsgevonden en de makelaars hebben contact opgenomen met de kandidaten die een woning toegewezen hebben gekregen. De geïnteresseerden die helaas niet bij deze eerste ronde zaten hebben inmiddels bericht gehad. Mocht er een kandidaat afvallen dan selecteert het systeem een nieuwe kandidaat, een en ander zoals omschreven in de voorwaarden van toewijzing. Aangezien het systeem de loting bepaalt, kunnen wij geen antwoord geven op de vraag hoe groot de kans is dat je de volgende kandidaat bent. Kandidaten die hebben meegedaan met de voorinschrijving krijgen nog steeds, zoals destijds aangegeven, voorrang.

Terug naar nieuwsoverzicht