Laatste nieuws: Nog enkele herenhuizen beschikbaar.

Missiehuis Park is een unieke combinatie van monumentale gebouwen en eigentijdse, duurzame nieuwbouw in een parkachtige omgeving. Gelegen aan de rand van de duinen en vlakbij zee en de steden Haarlem en Amsterdam.

Missiehuis Park te Driehuis biedt de charme van een dorp met een hoog voorzieningenniveau in de directe nabijheid. Centraal en goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer met het NS-station op drie minuten lopen en de snelbus om de hoek.

Missiehuis Park biedt nog enkele duurzame herenhuizen; ruime woningen van 158 – 164 m2 met een diversiteit aan indelingsmogelijkheden. De woningen zijn gasloos en bijna energie neutraal. Klaar voor de toekomst!

Ziet u zich hier al wonen? Om u aan te melden, ga naar: inschrijven of bel een van de makelaars.

Klik hier voor het actuele aanbod.

Laatste nieuws

Eerste toewijzing heeft plaatsgevonden

Eerste toewijzing heeft plaatsgevonden

30-09-2022

De verkoop van de woningen en appartementen in Missiehuis Park is gestart op 26 augustus. Op 3 september was er een open dag. Het was een zeer geslaagde dag; we hadden er goed weer bij en er kwamen circa 400 bezoekers. De eerste inschrijvingstermijn van de verkoop sloot op 6 september.

Lees meer
Nieuwe toekomst Missiehuis Driehuis

Nieuwe toekomst Missiehuis Driehuis

25-08-2022

Begin augustus is de omgevingsvergunning voor Missiehuis Park onherroepelijk geworden. Hiermee kan de verkoop van 35 woningen en 18 appartementen in de monumenten van het Missiehuis te Driehuis en de aan weerszijden gelegen terreinen op 26 augustus starten.

Lees meer
Omgevingsvergunning Missiehuis Park

Omgevingsvergunning Missiehuis Park

08-08-2022

Op 25 mei is het bestemmingsplan vastgesteld en is de omgevingsvergunning voor Missiehuis Park verleend door de gemeenteraad van Velsen.

Lees meer
Voorinschrijving succesvol afgesloten

Voorinschrijving succesvol afgesloten

01-08-2022

voorinschrijving voor Missiehuis Park die op 15 juli om 12.00 uur is gestart, is op 31 juli om 23.59 uur succesvol afgesloten;

Lees meer
De 'laatste loodjes'

De 'laatste loodjes'

02-05-2022

Uiteindelijk kwam er toch nog meer bij kijken om tot de transformatie van de Missiehuis locatie te komen dan al was voorzien en was gedaan. Zo hebben we de afgelopen tijd onder andere veel aandacht besteed aan:

Lees meer
Leeghalen Missiehuis in deze fase afgerond

Leeghalen Missiehuis in deze fase afgerond

15-03-2022

In september 2021 is firma Bottelier begonnen met de demontage, interne sloop en het verwijderen van asbest uit het Missiehuis. Uiteindelijk heeft dit langer geduurd dan voorzien omdat er meer asbest werd aangetroffen dan een eerste analyse had uitgewezen.

Lees meer
Snoeiwerk in oktober

Snoeiwerk in oktober

17-09-2021

Voor het toekomstige, prachtige Missiehuis Park zal er begin oktober, als de bomen tot rust zijn gekomen en er nog geen vogelnesten zijn, door bomenexperts worden gesnoeid. 

Lees meer
Strippen Missiehuis

Strippen Missiehuis

06-09-2021

Vanaf begin september starten de demontagewerkzaamheden in het Missiehuis. Dit strippen en demonteren, ofwel alles eruit halen wat voor het toekomstige gebruik geen functie heeft of niet waardevol is, is van belang voor de architect en de adviseurs om goed te beoordelen waar ze rekening mee kunnen of moeten houden.

Lees meer
​Mijlpalen bereikt

​Mijlpalen bereikt

21-07-2021

Op 30 juni 2021 is de aanvraag omgevingsvergunning ingediend en op 15 juli 2021 is het voorontwerp bestemmingsplan ter inzage gelegd. Door de gecombineerde procedure van een bestemmingswijziging en het aanvragen van een bouwvergunning hopen we snel dit prachtige project een nieuw leven te geven. 

Lees meer
Succesvolle sloop bunker

Succesvolle sloop bunker

07-07-2021

Op 1 april 2021 is de sloop van de grote bunker ten zuiden van het Missiehuis succesvol afgerond. Omwonenden hebben gelukkig relatief weinig hinder ondervonden. 

Lees meer
Laatste rondje door het Missiehuis

Laatste rondje door het Missiehuis

26-06-2021

Nog één keer een rondje door de oude school voordat die helemaal gestript en verbouwd wordt. Klas 1A, lichting 1967/1968, van het voormalige Paulinum Gymnasium had zaterdagmiddag 26 juni 2021 een reünie die startte in het Missiehuis. 

Lees meer
Geslaagde open middag

Geslaagde open middag

03-06-2021

“Als kind pikte mijn vader wel eens een paar appels uit de boomgaard hierachter,” knipoogt een 92-jarige dame naar me. Ze wandelt, leunend op een stok, door de gangen en waant zich jaren terug in de tijd. 

Lees meer