DE BOUW OFFICIEEL GESTART!

Op vrijdag 13 oktober 2023 werd een feestelijke mijlpaal bereikt op de bouwplaats van Missiehuis Park. Met de officiële start van de bouw van dit bijzondere project in parkachtige omgeving is de weg vrijgemaakt voor de ontwikkeling van de prachtige woningen. 

Het evenement vond plaats in de sfeervolle, met veel groen aangeklede Kapel van het Missiehuis Park. Voor geïnteresseerden in het project was er een informatiemarkt waar het Team Missiehuis Park klaarstond om alle vragen te beantwoorden. De ontwerpers, waaronder de (landschaps)architect en de bodemwarmteleverancier gaven hier samen met de aanwezige makelaars een toelichting op de energiezuinige groene ontwikkeling.

 

Sander Smeets, de wethouder gemeente Velsen, sprak zijn waardering uit voor deze unieke en bijzondere ontwikkeling. Zijn toast benadrukte het belang van dit project voor Driehuis. Na inspirerende toespraken van Dimitry Melchiors, CEO Equilis Nederland, en Jan Wim Franken, bestuurder van Brederode Wonen, was het moment aangebroken voor de toekomstige bewoners om met hun gepersonaliseerde schep de eerste boom te planten. 

 

Deze symbolische handeling markeerde het begin van de bouw, waarmee een lange periode van geduldig wachten is beloond, en zekerheid is verkregen over de komst van de nieuwe woningen. De middag werd afgesloten met een gezellige borrel.

 

Met de officiële start van de bouw van onder meer de herenhuizen, die naar verwachting eind 2024 worden opgeleverd, is dit het ideale moment om Missiehuis Park mee te nemen in de zoektocht naar het vinden een nieuwe woning.

 

Verken het aanbod hier of aarzel niet om direct contact op te nemen met de makelaars.

 

Fotobijschrift: Van links naar rechts - Jan Wim Franken (bestuurder Brederode Wonen), Sander Smeets (wethouder gemeente Velsen), en Dimitry Melchiors (CEO Equilis Nederland).

 

 

 

 

 

Terug naar nieuwsoverzicht