Ontdek ruimte en groen in Driehuis

Maak kennis met de familie Nauta, een gezin van vier, dat onlangs een herenhuis in Missiehuis Park heeft gekozen als hun nieuwe thuis. Ze vertellen ons over hun beslissing om van Haarlem naar Driehuis te verhuizen en waarom Missiehuis Park voor hen de perfecte keuze is.

Maak kennis met de familie Nauta:

De overstap van Haarlem naar Driehuis
Martijn en Caroline Nauta hielden altijd al van het bruisende Haarlem. Maar naarmate de kinderen ouder werden, begonnen ze te verlangen naar meer ruimte en groen om zich heen. Ze wilden de stad niet verlaten, maar ze zochten wel naar rust en ruimte. Ze begonnen nieuwbouwprojecten in de omgeving te verkennen en ontdekten al snel de charmes van Driehuis.

Missiehuis Park: de perfecte keuze
Voor de Familie Nauta bleek Missiehuis Park de ideale match. De groene omgeving, de nabijheid van de stad en de duurzaamheid van het project waren enkele van de belangrijke factoren die hen aantrokken. Het parkachtige landschap biedt hun de ruimte en de natuur waar ze naar op zoek waren, terwijl de duurzame aanpak van het project hun zorgen over het milieu wegneemt.

Voorzieningen en buurtgevoel
Een ander belangrijk aspect dat hen overtuigde, was de beschikbaarheid van voorzieningen in de buurt. Van scholen voor hun kinderen tot supermarkten en recreatiemogelijkheden, alles wat ze nodig hebben is binnen handbereik. Ze hebben al enkele van hun toekomstige buren ontmoet en ervaren de vriendelijkheid en betrokkenheid van de andere bewoners van Missiehuis Park.

Een droom die uitkomt
Voor de Familie Nauta is hun nieuwe woning in Missiehuis Park een droom die uitkomt. Ze zijn enthousiast over de ruimte en het licht van hun nieuwe huis, evenals de prachtige architectuur van de herenhuizen. Ze kijken er echt naar uit om hun nieuwe woning in te richten en te genieten van alles wat Missiehuis Park te bieden heeft.

 

We willen de Familie Nauta bedanken voor het delen van hun inspirerende verhaal en wensen hun veel geluk in hun nieuwe huis in Missiehuis Park! We kijken uit naar het verwelkomen van meer nieuwe bewoners in deze bloeiende buurt.

 


Bent u ook enthousiast geworden of heeft u vragen over het wonen in Missiehuis Park? Neem gerust contact met ons op. Onze makelaars staan altijd klaar om u te helpen.

 

Terug naar nieuwsoverzicht