Informatie Ochtend op 9 december!

Het Missiehuis Park Team nodigt u van harte uit om deel te nemen aan de Informatie Ochtend op zaterdag 9 december! Terwijl de bouw van de woningen in volle gang is, delen we graag de recente ontwikkelingen met u. U bent van harte welkom tussen 10:00 en 12:00 uur op de bouwplaats, waar we u graag verwelkomen in de bouwkeet.

 

Wat kunt u verwachten tijdens uw bezoek?

1. Informatiesessies en presentaties: het team staat klaar om uitgebreide informatie te verstrekken over Missiehuis Park. Bekijk tijdens uw bezoek de presentatieplannen en stel al uw vragen.

2. Persoonlijk advies: heeft u vragen over de verkooptekeningen of andere projectdetails? Onze specialisten beantwoorden graag al uw vragen en voorzien u van de nodige informatie. U kunt na afloop een verkoopbrochure meenemen!

3. Financiële begeleiding: de hypotheekadviseurs zijn aanwezig om al uw financiële vragen te beantwoorden. Ontvang advies over de wijzigingen in hypotheekvoorwaarden vanaf 1 januari 2024, waardoor u voor duurzame woningen zoals Missiehuis Park een hoger bedrag kunt lenen. Ontdek ook de gunstige hypotheekvoorwaarden voor duurzame nieuwbouw en bespreek de impact van de bouw op overbruggingskredieten.

 

Belangrijke informatie:

Locatie Bouwkeet: Driehuizerkerkweg 123, te Driehuis. (Navigeer hier).
Datum: zaterdag 9 december
Tijdstip: 10:00 - 12:00 uur

 

Tip! Na uw bezoek aan de bouwplaats kunt u de prachtige Kennemerduinen verkennen. Een wandelkaart is op de bouwplaats beschikbaar.

 

We kijken er enorm naar uit om u alles te vertellen over dit prachtige project. Zorg dat u erbij bent!

Terug naar nieuwsoverzicht