Bouwplaats updates

In dit nieuwsbericht delen we graag antwoorden op de meest gestelde vragen. Missiehuis Park biedt namelijk niet alleen een unieke woonervaring, maar ook tal van voordelen die we graag met u delen.

 

1.     Waarom Missiehuis Park?
Missiehuis Park staat voor exclusief wonen in een groene woonomgeving, waar rust en comfort samenkomen. De zorgvuldig gekozen locatie biedt een ideale leefomgeving, dichtbij voorzieningen zoals scholen, sportclubs en winkels, en omgeven door de natuur. Het is een plek waar u echt thuis kunt komen.

2.     Wat maken de woningen in Missiehuis Park uniek?
Met oog voor detail en modern comfort behouden onze woningen de historische charme van het Missiehuis. Ruime interieurs, hoogwaardig afwerking en duurzame materialen zorgen voor een luxueuze woonstijl. Diverse woningtypen zijn beschikbaar om aan verschillende behoeften te voldoen.

3.     Wat zijn de financiële voordelen van investeren in Missiehuis Park?
Investeren in Missiehuis Park betekent niet alleen investeren in een woning, maar ook in een waardevolle buurt. Het energielabel van A++++ op al onze huizen opent de deur naar meer lenen voor een energiezuinige woning. Ontdek de financiële voordelen en de nieuwe hypotheekvoorwaarden voor 2024. Voor extra details kun je in contact treden met de hypotheekadviseurs, dit kan via De Hypotheekshop of W&Z! hypotheken verzekeren.

4.     Wat zijn de ontwikkelingen van plan zuidzijde?
We hebben geweldig nieuws! De afgelopen maanden is er gewerkt aan een aanpassing van het zuidelijk deel van het project, en introduceren we nieuwe woningtypes. Deze prachtige woningen zullen beschikbaar zijn met koopsommen vanaf €700.000,- v.o.n. Houd onze updates in de gaten, want we zullen binnenkort meer details onthullen over deze fantastische toevoegingen aan Missiehuis Park. Meer informatie over deze woningen wordt dit jaar nog via Funda bekend gemaakt.

5.     Welke ontwikkelingen zijn er op de bouwplaats?
De bouwplaats bruist van activiteit! Hieronder vindt u een overzicht van de werkzaamheden die Slokker Bouwgroep de afgelopen periode heeft uitgevoerd voor elk type woning.

 

Hoofdgebouw/ nieuwbouw appartementen:

  • De palen zijn zorgvuldig aangebracht
  • De fundering is gestort, en de begane grond vloer is met succes gelegd en gestort
  • Kalkzandsteen wanden op de begane grond zijn vakkundig gelijmd
  • De breedplaatvloeren van de 1e verdieping zijn geplaatst, en de stortingvan deze vloer staat gepland voor begin 2024

Hoofdgebouw/ appartementen bestaande bouw:

  • Het sloopwerk van de begane grond tot en met de 2e verdieping is voltooid, inclusief het dichtmetselen van de sparingen en het aanbrengen van staalconstructies
  • Begin volgend jaar wordt de begane grondvloer verwijderd en vervangen door een nieuwe betonnen vloer
  • Op het dak wordt momenteel gewerkt aan de aanpassingen van de dakkapellen

Kapel:

  • De palen die de basis vormen onder de begane grond vloer zijn met succes aangebracht
  • Momenteel wordt de fundering onder de begane grondvloer gevlochten, deze zal voor de kerstvakantie worden gestort

Voor zover u nog niet heeft gekozen voor Missiehuis Park, hopen wij dat deze antwoorden u helpen bij het nemen van een weloverwogen beslissing over het investeren in een huis in Missiehuis Park. Als u meer vragen hebt, neem gerust contact op met onze makelaars zij staan altijd klaar om u te helpen. 

 

Terug naar nieuwsoverzicht