6 april: Open Bouwplaats Dag

Bezoek op zaterdag 6 april de 'Open Bouwplaats Dag' van Missiehuis Park. Het is een perfecte tussenstop tijdens je route voor de Open Huizen Dag. Kom tussen 11:00 en 15:00 uur langs bij de bouwplaats.

Bent u op zoek naar uw droomhuis? Wit u meer weten over ons fantastische nieuwbouwproject? Dan mag u de 'Open Bouwplaats Dag' op zaterdag 6 april niet missen! Het is de ideale tussenstop tijdens uw route van de Open Huizen Dag.

Kom tussen 11:00 - 15:00 uur langs bij de bouwplaats van Missiehuis Park, waar we u graag meer informatie geven. Onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van uw toekomstige thuis. 


Wist u dat de herenhuizen aan de noordzijde al in 2024 worden opgeleverd? Momenteel zijn we volop bezig met de bouwwerkzaamheden van fase 1. Op 6 april krijgt u de kans om de voortgang van dichtbij te bekijken en een eerste indruk te krijgen van de toekomstige woningen.

Laat deze gelegenheid niet aan u voorbijgaan om de sfeer te ervaren en de mogelijkheden te ontdekken. Zet 6 april dus alvast in uw agenda! Bovendien zorgen wij ervoor dat de ervaring van uw kinderen (en natuurlijk uzelf) in Driehuis compleet wordt met een heerlijk ijsje.

 

Ontdek Missiehuis Park
Een unieke mix van herenhuizen, diverse appartementen en exclusieve specials, zoals wonen in een kapel en het paviljoen. Uw toekomstige thuis belooft hoogtepunten zoals mogelijk een energielabel A++++, een modern ontwerp met historisch karakter, royale oppervlaktes variërend van 130 m² tot 236 m² en een groene omgeving met alle voorzieningen binnen handbereik. Vanaf €710.000 v.o.n is dit uw kans om te wonen op een plek waar dromen werkelijkheid worden!

Terug naar nieuwsoverzicht