Uitnodiging voor 15 juni

Het afgelopen verkoopevenement was een groot succes! Daarom bieden wij u graag een nieuwe gelegenheid om onze bouwplaats te bezoeken op zaterdag 15 juni tussen 10:00 en 12:00 uur.

Tijdens deze ochtend kunt u een kijkje nemen in een van de herenhuizen van Fase 1, die momenteel in aanbouw zijn. De steigers zijn inmiddeld verwijderd, dus u kunt nu het resultaat goed bewonderen. Deze woningen worden na deze zomer opgeleverd en er zijn nog enkele beschikbaar. Grijp deze unieke kans en mis het niet!

De verkoop van Fase 2 verloopt erg goed. De herenhuizen van Fase 2 lijken erg op de herenhuizen in Fase 1. Een bezoek aan de bouwplaats geeft u daarom een goed beeld. De herenhuizen zijn beschikbaar vanaf €730.000 V.O.N.

Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van uw toekomstige thuis. Wij verwelkomen u graag en kijken ernaar uit u te mogen begroeten. Om uw bezoek aan Driehuis extra speciaal te maken, bieden we u een heerlijk ijsje aan van de lokale ijssalon.

Locatie bouwplaats:
Driehuizerkerkweg 123, Driehuis
(navigeer hier).

Onderschrift: bovenstaande afbeelding toont de bouwupdate van de herenhuizen in Fase 1, nog met steigers. Deze zijn inmiddels verwijderd.

Terug naar nieuwsoverzicht