Mis het niet: 13 juli verkoopevenement!

Op zaterdag 13 juli van 10:00 tot 12:00 uur nodigen wij u uit voor ons laatste verkoopevenement vóór de zomervakantie! Kom langs op de bouwplaats aan de Driehuizerkerkweg 123 in Driehuis. 

Tijdens dit evenement krijgt u de unieke kans om de bouwplaats te verkennen en ons diverse aanbod van woningtypes te ontdekken. Stap binnen in de charmante herenhuizen, de imposante kapel en de sfeervolle paviljoenwoning en ervaar de ruimtes zelf. Geniet van een rondleiding en beleef waarom wonen in Missiehuis Park zo bijzonder is.

 

Waarom Missiehuis Park uw toekomstige thuis moet zijn:

  • Energielabel A++++: onze woningen zijn voorzien van de nieuwste energiezuinige technologieën. Dit betekent niet alleen een lagere energierekening, maar ook een bijdrage aan een groenere toekomst.
  • Modern en stijlvol design: alle woningtypes zijn zorgvuldig ontworpen om perfect te passen in de historische en groene omgeving, waardoor Missiehuis Park een harmonieuze mix van verleden en moderne woonervaring biedt.
  • Ideale ligging: geniet van rust en groen omringd door alle benodigde voorzieningen zoals scholen, winkels en openbaar vervoer.
  • Duurzaamheid: van insectenhotels tot sedumdaken en nestkasten voor vogels en vleermuizen – onze woningen zijn gebouwd met respect voor de natuur en dragen bij aan biodiversiteit.

Na uw bezoek trakteren we u op een verfrissend ijsje van de lokale ijssalon. Maak van de gelegenheid gebruik om Driehuis te verkennen of een mooie wandeling te maken door de Kennemerduinen.

Wilt u meer weten, een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek, of meteen uw ideale woning reserveren? We staan voor u klaar om u te helpen bij elke stap. Ook tijdens en na de zomervakantie blijven onze makelaars bereikbaar en kunt u contact met ons opnemen.

Wij kijken er naar uit om u te verwelkomen bij Missiehuis Park!


 

Terug naar nieuwsoverzicht